مدارک لازم تحصیل در آمریکا

اولین مرحله به دست آوردن فرم I-20A-Bمخصوص USCIS، تحت عنوان گواهی واجد شرایط بودن برای وضعیت دانشجوی F-1 غیرمهاجرتی، از مدرسه و یا موسسه علمی است. مدارس و موسسات دانشگاهی، که تایید USCIS را برای ثبت نام دانشجویان خارجی تحت ویزای دانشجویی F1 دریافت کرده اند، اجازه صدور این فرم ها را دارند

توجه: ویزای دانشجویی F1 را می توان بدون فرم I-20A-B مخصوص USCIS بررسی کرد.

ویزای دانشجویی F1 شما باید شامل:

  • الف

    فرم DS-160مخصوص DOS، درخواست ویزای غیرمهاجرتی

  • ب

    فرم DS-158 مخصوص DOS، اطلاعات تماس و سابقه کار متقاضی ویزای غیرمهاجرتی

  • ج

    کپی از پاسپورت شما که حداقل شش ماه بعد از دوره اقامت در آمریکا معتبر است و حداقل یک صفحه خالی دارد.

  • د

    دو قطعه عکس رنگی یکسان که چهره کامل و بدون پنهان شدن سر در مقابل نور پس زمینه را نشان دهد. اگر فرقه مذهبی که عضو آن هستید ملزم دانسته، می توانید روسری بپوشید.

  • ه

    شواهد مالی که نشان دهد شما یا والدینتان که از شما حمایت می کنند، سرمایه کافی برای تامین شهریه و هزینه های زندگی در طول دوره تحصیل در نظر گرفته شده برای شما را دارند.

    برای مثال، اگر شما یا حامی تان کارمند حقوق بگیر است، می توانید اسناد مالیات بر درآمد و حساب بانکی اصلی را نیز بگنجانید. اگر شما یا حامی تان صاحب یک کسب و کار هستید، اسناد ثبت کسب و کار، مجوز، و غیره، و اسناد مالیاتی، و همچنین حساب های بانکی اصلی را شامل کنید.

  • ز

    رونوشت و دیپلم نهادهای قبلی که در آن شرکت داشته اید.

  • ح

    نمرات آزمون های استاندارد شده مورد نیاز توسط موسسه آموزشی مانند TOEFL، SAT، GRE یا GMAT

  • ط

    اسناد نشان دهنده قصد شما برای ترک آمریکا پس از اتمام تحصیل

مدارک لازم تحصیل در آمریکا

مدارک لازم مقطع کارشناسی :

  •  ترجمه رسمی مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی همراه  با ریز نمرات .
  • مدرک زبان الزامی نمیباشد ولی در صورت عدم شرکت در دوره های زبان دانشگاه مدارک تافل  با حداقل نمره ۷۰ در آزمون IBT و ۵۰۰ در آزمون PBT و یا IELTs  با نمره ۶٫ نیاز میباشد.
  • کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند).
  • رزومه شخصی (Resume\CV) به زبان انگلیسی
  • ارسال پروفایل کاری برای رشته های مرتبط با طراجی ، گرافیک و یا معماری.

مدارک مورد نیاز مقطع کارشناسی ارشد

  • ترجمه رسمی مدرک لیسانس همراه  با ریز نمرات چهارساله
  • کپی مدارک TOEFL با حداقل نمره ۹۰ در آزمون IBT و ۵۵۰ در آزمون PBT و یا IELTs  با نمره ۷٫
  • کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند).
  • تأییده مقالات به زبان انگلیسی
  • ترجمه از صفحه آخر پایان نامه همراه با تأیید از دانشگاه
  • رزومه شخصی (Resume/CV) به زبان انگلیسی
  • حداقل ۳ توصیه از اساتید (۴ توصیه نامه پیشنهاد می شود)
  • کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)
  • انگیزه نامه تحصیلی در خصوص رشته مورد علاقه (Statement of purpose)

مدارک مورد نیاز مقطع دکتری

  • ترجمه رسمی از کلیه مدارک دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس به همراه ریز نمرات
  • کپی از مدرک TOEFL با حداقل نمره ۹۰ از آزمون IBT و ۵۵۰ از آزمون PBT
  • کپی از مدرک GRE/GMAT (در صورت وجود)
  • حداقل ۴ توصیه نامه تحصیلی از استاد ، مدیران همکار و محققان همکار
  • پروپوزال تحقیقاتی در مورد رشته مورد نظر برای تحصیل در مقطع دکتری
  • ترجمه رسمی از صفحه آخر پایان نامه های لیسانس و فوق لیسانس با ذکر نمره
  • رزومه و سوابق کاری (Resume/CV)
  • تأییده مقالات علمی منتشر شده (در صورت وجود)
  • ترجمه رسمی کلیه مدارک مثبت تحصیلی، تحقیقاتی،کاری،سمینار ها، تشویق نامه ها و … (در صورت وجود)
  • کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه برای کسانی که در حال حاضر پاسپورت ندارند)
  • انگیزه نامه تحصیلی (Statement of Purpose)
  • در صورت نیاز ممکن است دانشگاه از متقاضی درخواست Essay نماید.

تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا در کوتاهترین زمان ممکن همراه با اقامت، مشاوره تخصصی تحصیل در دانشگاه های برتر آمریکا به صورت رایگان بدون نیاز به مدرک زبان برای دریافت اطلاعات بیشتر بر روی لینک روبرو کلیک کنید.